Construing Chapter

We Are Family

Kick off med jobbet

Det är viktigt att man gör saker för att personalen ska trivas och må bra och lärs känna varandra. Ja det finns olika sätt varpå man kan göra det, och ett sätt är att åka på kick off med jobbet. Det är något som många brukar göra och som brukar vara lyckat för att det ska bli en bättre stämaning på jobbet och att man ska få lite extra energi till jobbet.
Ja det finns olika sätt man kan göra det och det finns många olika ställen man kan åka till och saker att göra tillsammans som företag. 

Vad ska man tänka på?

Ja det kan ju vara bra och tänka på vad tycker dom på jobbet om att göra? Vad tycker dom inte om? Man bör tänka på att ingen ska känna sig utanför och att ingen ska känna sig obekväm med det man ska hitta på tillsammans. Det är viktigt att man frågar personalen vad dom kan vara villiga att hitta på. Ska det vara över dagen eller ska man sova över? Till exempel, ja det är bra att tänka på lite sådana frågor innan man bestämmer sig för var man ska åka.
Det finns ju verkligen hur många saker som helst att hitta på. Man kan ha femkamp eller vad som helst. Det finns många företag som gör det och man kan kolla med vad andra har gjort om man vill få lite inspiration. Man skulle kunna fråga smarter marketing vart dom skulle tänka sig att åka och vad dom har gjort när dom har gjort kick off med företaget. Ja man kan kolla runt och se vad som har varit lyckat och vad som inte har varit lika lyckat och kul.

På så sätt kan man få en trevlig stund tillsammans som gör att man blir mer sammansvetsade och har mer kul ihop.